70 deltok på OFF-weekend

Av Vemund Sørhaug •

Da var høstens OFF-weekend vel gjennomført, og fra alle sider konkluderes det med en stor suksess!

Ca. 70 ungdommer var samlet på KVT den andre helga i november for gøye aktiviteter, møter, opplegg og nye vennskap.

OFF-weekend er Laget på KVTs arrangement som avholdes hvert halvår. Da samles elever fra alle trinn, i tillegg til elever fra andre skoler. Arrangementet har en kristen profil, og alle ønskes hjertelig velkommen til ei helg utenom det vanlige. På planen sto blant annet KRIK-cup, måneskinnstur, quiz og lovsang, og selvfølgelig masse god mat.

Både deltagere, medarbeidere og styret i OFF er enige om at OFF-weekend også denne gangen ble kjempebra og vi gleder oss allerede til neste gang!

IMG_4500_edited

IMG_4506IMG_4506