Alle mulige følelser i korridorene

Å gå i korridorene på KVT i dag er en litt annerledes opplevelse. Stemningen er til å ta og føle på når Vg3-elevene i dag har sin siste eksamen i videregående skole.

Det er ikke ofte jeg som lærer får kjent på stemningen i korridorene når Vg3 har muntlig eksamen. Men i år fikk jeg kjenne litt på stemningen som råder når du treffer elever som akkurat har vært inne til muntlig eksamen, mens andre går og venter på å få begynne.

Mange av de som står og venter på å komme inn til muntlig eksamen kjenner på nervøsitet, og er veldig interessert i å høre hva de som er ferdige med sin samtale har fått spørsmål om. De er også interessert i å høre hvordan opplevelsen har vært.

De som hadde vært inne beroliget de som venter med at opplevelsen hadde vært bra. Sensorene er først og fremst ute etter å finne hva du kan, og ikke hva du ikke kan. Når Erika kom ut, så kunne hun fortelle at det hele fungerte som en samtale, der hun fikk snakke mye om det hun kunne og var opptatt av. Hun hadde hatt eksamen i Samfunnsfaglig engelsk.

Et annet inntrykk etter en runde i gangene er at elevene er veldig flinke til å oppmuntre og bakke opp hverandre. Er det rart man blir imponert over dagens ungdom?
IMG_7338 (Medium)IMG_7338 (Medium)
Brage venter på å komme inn til sin forberedelsesdel i Fysikk, Rikke har vært inne til eksamen i Samfunnskunnskap og Camilla venter i spenning på sin muntlige eksamen i Samfunnsfaglig engelsk.
Vg3-elevene har sin siste ordinære skoledag på KVT i dag. Fredag er det avslutningsfest.