Birdsavers UB vant NM!

Birdsavers UB ble i ettermiddag kåret til beste ungdomsbedrift under NM på Lillestrøm, og følger med det opp suksessen fra i fjor. Det ryktes at ingen skoler har vunnet NM to år på rad.

Tidligere i dag var Kronprins Haakon innom standen til noen av ungdomsbedriftene under NM, og en av disse var Birdsavers. Om det var tilfeldig valgt vites ikke, men KVT-elevene fikk altså møte Kronprinsen en gang til før de pakket sammen. Så nå er pokalen med på tur tilbake til Trøndelag.

I tillegg til å vinne beste bedrift tok Birdsavers UB tredjeprisen i kategorien største verdiskapingspotensiale.

NM-seieren gjør at ungdomsbedriften får mye å gjøre også fremover, midt inne i russefeiring og eksamenstid. For nå må alt finpusses før EM-deltakelsen i juli. Kan for eksempel ikke snakke norsk under presentasjonen der.......

På KVT er vi superstolte av elevene som står bak bedriften. Kristian Hafsmo er daglig leder i bedriften, og med seg har han Daniel Hansen, Kristoffer Nisja, Julie Eidem og Benjamin Schjetne.

Ungdomsbedriften Stickers UB deltok også på NM. De ble nominert blant de 8 beste i to kategorier, men tok ikke med seg noe priser hjem. Til høyre ser vi de gjør stas på Birdsavers UB etter premieutdelingen i dag.
IMG_1098.JPGIMG_1098.JPG
Birdsavers UB fikk prisen utdelt av Kronprins Haakon i ettermiddag.