Dette har vært en fin uke

Dette har vært en veldig koselig uke, og jeg har blitt kjent med mange elever fra andre klasser, uttalte en førsteklassing etter å ha vært med på kristendomsprosjektet som ble avsluttet med forestilling i dag.

Erfaringer viser at mange medelever mener det samme som vår førsteklssing. Samtidig som man får satt fokus på viktige temaer gjennom prosjektene, så opplever mange prosjektuka som en fin sosial opplevelse.

I år var temaet for prosjektet "Like mye verdt". Det er samme tittel som prosjektet elevene samler inn penger til i år. Det er mange som har engasjert seg i prosjektet som setter fokus på alle de mindreårige jentene som blir giftet bort i mange land rundt om i verden. Disse fratas muligheten til å ta utdannelse og egne valg for hva de vil gjøre med livet sitt.

Prosjektet avsluttes på siste skoledag før jul og sammen med julegrøt for alle i idrettshallen og julegudstjeneste i Vår Frue kirke blir det en stemningsfylt og koselig juleavslutning. Nå har både elever og ansatte tatt en velfjortjent juleferie.
IMG_5279 (Medium)IMG_5279 (Medium)
Prosjektet Like mye verdt presenterte en forestilling som var til ettertanke for alle under dagens juleavslutning på KVT.