Elevtallsrekord på KVT i år

Aldri før har så mange elever gått på KVT. Vi har fulle klasser både på helse- og oppvekstfag og på studiespesialisering.  De første dagene viser at trivselen er høy.

Elevene har gjort unna sin fjerde skoledag i det nye skoleåret. Det betyr også at de har begynt å komme inn i normal skolemodus. Men allerede neste uke bryter vi igjen opp i den vanlige timeplanen.

Torsdag i forrige uke startet et nytt skoleår. De som er helt nye på skolen har gjennomført gruppeprosesskurs for så raskt som mulig få etablert et godt læringsmiljø.  Trivselen ser ut til å være bra. Ingen har fått kalde føtter så langt, etter det vi erfarer.

Neste uke skal alle KVT-elevene ut på tur. Førsteklassingene reiser til Oppdal og Berkåk, andreklassingene reiser til hytter rundt om i den trønderske fjellheimen, mens tredjeklassingene har historieekskursjoner i Trondheimsområdet.

For førsteklassingene er turen i neste uke viktig for å fortsette med å bygge et godt klassemiljø. De skal blant annet være med på fjelltur og de skal gjennomføre samhandlingsløype. De som vil får også muligheten til å være med på rafting på Oppdal. Så de har mye å glede seg til.
hendelser_skolestart_2016_0006hendelser_skolestart_2016_0006
Det blir mulighet til rafting også i år når førsteklassingene reiser på tur. Bildet er fra i fjor høst.
Andre- og tredjeklassingene vil også få styrket samhold og klassemiljø de to dagene de er på tur. De som har turinnhold nærmest opp mot fagene sine er naturlig nok tredjeklassingene, som er på historieekskursjon.