Fullt hus på julekonserten

Det ligger mye arbeid i planlegging og gjennomføring av en julekonsert, men når det blir fulle hus, er det absolutt verdt det, mener initiativtaker Amalie Leirvik.

Det var forhåndssolgt 110 billetter, og arrangørene hadde satt opp 200 stoler. Det ble alt for lite, og det ble satt inn et betydelig antall ekstrastoler.

Amalie er en av flere elever i aksjonsgruppen for elevprosjektet. Hun driver selv med sang og musikk, og kjenner mange i musikkmiljøet. Hun hadde de kontaktene de trengte for å få artister på plass. Alle artistene deltar gratis på konserten.

Stor velvilje fra artistene

Noen av artistene har sitt daglige virke på KVT, men mange av artistene går på andre skoler. Amalie forteller at det har vært lett å få positive svar fra artistene, og de som svarte nei var opptatt med andre gjøremål. Hun uttrykker stor takknemlighet til alle som har bidratt med innslag fra scenen.

Elevprosjektet støtter i år prosjekter som skal redusere omfanget av barneekteskap. 15 millioner jenter blir årlig giftet bort før de fyller 18 år, og utdannelse er viktig for jenters stilling i de landene der dette er vanlig.

IMG_4722 (2) (Medium)
Søskenparet Haldis og Vemund Sørhaug.

IMG_4737 (Medium)
Initiativtaker Amalie Leirvik.

Bendik_Espenes
Bendik Espenes.
IMG_4777 (Medium)IMG_4777 (Medium)
Julekonserten ble avsluttet med fellesnummer og allsang der de fleste artistene deltok.
Fra venstre Vemund Sørhaug, Ole Martinus Berg, David Phen, Isabelle Bjørneraas, Amalie Leirvik, Mathilde Linnea Kvam Heger, Marlene Fossum Tande, Erika Norwich, Sara Brasøy Fjeldvær og Myrtoula Røe.

I tillegg deltok Bendik Espenes på fiolin, Ina Kristine Næss Lysholm og Sofrid Stav med sang. Anette Hyldmo, Helene Røste og Mina Skjervheim deltok med dans.

IMG_4768 (Medium)
Isabelle Bjørneraas med band.

IMG_4729 (Medium)
Myrtoula Røe.