Hjertevarm avslutningsfest

Hjertevarme og takknemlighet preget avslutningsfesten for avgangselevene sist fredag. Inntrykket som sitter igjen er at elevene er takknemlige for de årene de har fått på KVT.

Tradisjonen tro er det elevene som har hovedfokus på avslutningsfesten ved KVT. Alle avgangsklasser får muligheten til å komme på scenen og bidra til innhold i festen. Klassene avtakker de lærerne de har hatt i fellesfagene, og noen bidrar i tillegg med taler og sanginnslag.

Flinke talere
Med mellom 600 og 700 mennesker i festlokalet er det ingen selvfølge at elever ønsker å ta ordet for å holde tale. Men i alle klassene bidrar en eller flere med taler. Talene er også gode!

IMG_6560 (Medium)
Helt perfekt blandet mellom humor, alvor og meget reflektert, kommenterte en på Facebook om talen til Audun Fladvad.
Sammenspleiset russekull
Russepresidenten var en av de som trakk frem russens samarbeid med skolen i russefeiringen. Som eneste videregående skole i Trondheim, la KVT i år til rette for at russen kunne ha et felles samlingssted rett utenfor skolen. Presidenten og flere andre elever mente dette hadde hatt stor betydning for den fellesskapsfølelsen russen har hatt i år.

Blir sett på KVT
Flere av elevene trakk frem det at de opplevde å bli sett av personalet på KVT. Ikke bare av lærere, men også av renholdere, kantinepersonell og andre. Dette er en viktig kvalitet å ta vare på.

I tillegg til klasseinnslagene hadde vi flotte sang- og musikkinnslag med elever, tale fra elevrådsleder, foreldrerepresentant og rektor og det hele avsluttet med at personalkoret sang "Velsignelsen" til elevene. Guds velsignelse over livene til avgangselevene er vel det beste man kan sende med de ved avsluttet skolegang.
IMG_6536 (Medium)IMG_6536 (Medium)

IMG_6614 (Medium)
Tid for fotografering etter avslutningsfesten.
Tårevåte klemmer
Etter selve festen benytter elever og foresatte å sikre seg bilder av klasse og medelever. Det blir også mange klemmer, noen ispedd med tårer. For det er ikke bare kjekt å være ferdig med videregående, det kan være noe vemodig også.

Det er kjekt å få mange godord fra avgangselevene, og det blir lett å sole seg i glansen for oss som jobber her. Men vi må hele tiden ta høyde for at vi alltid kan gjøre ting bedre. Vi må huske at det kan være enkeltelever hos oss som ikke føler det på samme måten som majoriteten. Da har vi fortsatt en jobb å gjøre.