KVT starter idrettsfag

Av Eimund Fossum •

Ønsker du studiekompetanse, men samtidig vil holde deg i form og krydre skoledagen med artige og utfordrende aktiviteter vil idrettsfag ved KVT være midt i blinken for deg.

KVT vil fra høsten 2018 av starte opp med idrettsfag. Du vil få drive med mange ulike idretter og aktiviteter og tilbudet passer godt for alle som er glade i å trene og være i fysisk aktivitet uavhengig av nivå. Ved å velge idrettsfag på KVT får du en aktiv skolehverdag, dyktige lærere og et godt skolemiljø.

Idrettsfagelevene vil ha fordypning i breddeidrett, noe som gjør at elevene får erfaring med mange ulike idretter og aktiviteter.

Les mer om innholdet i idrettsfagtilbudet på våre nettsider www.kvt.vgs.no.
illustrasjonsbilder_2017_0040illustrasjonsbilder_2017_0040
Noen av aktivitetene på idrettsfag vil foregå i vår egen idrettshall. Men det blir også aktiviteter som skjer utendørs og i andre lokaliteter, for eksempel på treningssenter og i klatrehall.