Lærer Arne U. Hoff fikk entreprenørskapsprisen 2018

Når du har ført eleven dine til NM-seier to år på rad, så er det bare rett og rimelig at du blir hedret. Lærer i Entreprenørskap og bedriftsutvikling ved KVT, Arne U. Hoff fikk denne uka Entreprenørskapsprisen 2018 under NHO Trøndelags årskonferanse.

Da KVT startet med faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling for noen år siden ansatte vi Arne U. Hoff som ny lærer. Han hadde ikke vanlig lærerbakgrunn, men lang erfaring fra ulike roller i næringslivet. Når man skal lære ungdom å skape sine egne arbeidsplasser, så er det en god fagbakgrunn.

Resultater i form av priser og utmerkelser kom ikke de første årene og KVT-elevene reiste hjem stort sett tomhendt fra Fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Det tok Arne som en utfordring, og han jobbe systematisk for å hjelpe elevene til å oppnå bedre resultater. Og resultatene kom...

I 2016 vant ungdomsbedriften HidePark UB kategorien Beste ungdomsbedrift på fylkesmessa. Når de kom til NM, så vant de der også. Det samme skjedde med bedriften Birdsavers UB i 2017. Så de to foregående årene har disse bedriftene representert Norge i Europamesterskapet for ungdomsbedrifter. I inneværende år skal bedriften SwimTech UB delta i NM, siden de fikk gullbillett for deltakelsen under Fylkesmessa.
entreprenorskapspris_arne_2018entreprenorskapspris_arne_2018
Entreprenørskapslærer Arne U. Hoff med det synlige beviset på at han har fått Entreprenørskapsprisen 2018 fra Ungt Entreprenørskap i Trøndelag.
Med bakgrunn i den jobben som er gjort av Arne og elevene hans og de resultatene de har å vise til, så er det vel fortjent at Ungt Entreprenørskap Trøndelag tildeler Arne Entreprenørskapsprisen 2018. Vi er stolte av å ha Arne som lærer ved KVT, og gratulerer så mye med utmerkelsen.