Ledig stilling på renhold/kantine

Vi søker etter en kollega som kan jobbe med renhold og kantine i 70-85% stilling, som trives med en hektisk arbeidsdag, og som ønsker å være med å bidra til et godt og positivt miljø!

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) søker Kantine -/renholdsmedarbeider. Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 550 elever og 85 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesyn; likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste ansatte med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev.

Vi ser etter en person med fagbrev som renholdsoperatør eller tilsvarende. En person som ikke bare kan sitt fag, men som også kan bidra til godt læringsmiljø og trivsel for elever og ansatte.

Om du er i godt humør, omgjengelig og fleksibel, selv om du må opp tidlig om morgenen, vil du passe godt inn i teamet av renholdere som deler oppgaver mellom seg og støtter hverandre. Du må være selvstendig i arbeidet og ha en utstrakt ansvarsfølelse.

Arbeidsdagen starter kl. 6.00 og består av renhold av skolens lokaler fram til lunch, deretter består arbeidsdagen av å bidra i kantina.

Ønskede kvalifikasjoner:
  • Fagbrev innen renhold. Erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, du må kunne kommunisere godt på norsk
  • Serviceinnstilt og god arbeidsmoral
Vi ønsker medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag. Personlig egnethet, fleksibilitet og engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.

Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges i samsvar med friskoleloven §4-3. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
IMG_9559IMG_9559
Klasserommene i det nye undervisningsbygget er noe av det som rengjøres daglig.
Vi tilbyr:
  • Hyggelige kolleger.
  • Lønn etter tariff.
  • Pensjons- og forsikringsordninger.
KVT har tre eiere, Normisjon, Norsk Luthersk Misjonssamband og Det norske Misjonsselskap.

Tiltredelse: mars 2020 eller etter avtale

Spørsmål til stillingen rettes til renholdsleder Inger Sandø (913 69 586) eller personalleder Siv Mari Forsmark (480 745 14).

Søknadsskjema, CV og fagbrev fra renholdsoperatørutdannelse eller tilsvarende, sendes kvt@kvt.vgs.no eller KVT, Østre Rosten 35, 7075 Tiller, innen 25.januar 2020.