Gå til innholdet
kvalitet, verdier
trivsel
Nyheter

Ledige lærerstillinger ved KVT fra høsten 2018

Av Knut Ståle Nygård •

KVT søker etter lærere i fagene naturfag, matematikk, biologi og rettslære. Er du selv aktuell, så ses stillingsannonsen her. Kjenner du andre som kan være aktuell, så send de lenken til annonsen.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT). Skolen er en åpen og inkluderende friskole med 500 elever og 80 ansatte på Tiller, sør i Trondheim. I læringsarbeidet bygger vi på det kristne menneskesyn; likeverdstanken, forvalteransvaret, vårt samfunnsoppdrag og ønsket om kvalitet. Vi har verdibevisste medarbeidere med høy kompetanse og tett kontakt med den enkelte elev. 

Vi søker lærere med undervisningskompetanse i
• Naturfag
• Matematikk
• Biologi
• Rettslære 

Det kan også bli aktuelt med kontaktlærerfunksjon. Vi har behov for inntil 250 % stilling, noe fast og noe vikariat. Fagfordeling og stillingsprosent blir drøftet med aktuelle søkere.

Vi ønsker oss medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag og som ønsker å fremme skolens kristne formål. Personlig egnethet, evne til teamarbeid og engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold. 

Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø med fokus på læring og utvikling, gode lønnsbetingelser og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges i samsvar med friskoleloven §4-3. 
illustrasjonsbilder_2017_0044 (Medium)illustrasjonsbilder_2017_0044 (Medium)
Biologilærer Lars i aksjon.
Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller personalleder Siv Mari Forsmark (48074514).

Søknadsskjema finner du på denne lenken.

Søknadsskjema og CV sendes kvt@kvt.vgs.no innen 25.april 2018.

Tiltredelse: 1. august 2018.