Nybygget vokser

I fjor rev vi et bygg og begynte på nybygg på KVT. Hvordan går det med arbeidene?

Utenfra så ser det ikke ut som om byggearbeidene går fremover. Men det er fordi hele bygningen er dekket av plast. Innom plasten skjer det mye både på yttersida og på innersida av veggene.

Flere av bygningene på KVT har teglsteinsfasade, noe som tas igjen i det nye bygget. Akkurat nå legges det teglstein på flere vegger på bygget. Rominndelingen er klar, og det sparkles og males. Mye arbeid gjenstår, men om 2-3 måneder så skal bygget være ferdigstilt.

Sist onsdag hadde elevene en arbeidsdag til inntekt for elevprosjektet. Lærerne fikk da bruke tid på å sette seg inn i hvordan de elektroniske tavlene som kommer i nybygget fungerer. Det gir nye muligheter også på det pedagogiske området.

Både ansatte og elever har blitt berørt av byggingen det siste skoleåret, blant annet ved at vi har mindre romkapasitet enn normalt. Men fra høsten avløses disse utfordringene med at vi må forholde oss til et nytt byggeprosjekt. Men etter planen skal det ta kortere tid, og forhåpentligvis tar vi i bruk nytt administrasjonsbygg, ny kantine og nytt bibliotek i januar 2020. Vi gleder oss til det også!

IMG_7174 (Medium)
Nye kontorer til skolehelsetjenesten.
IMG_7170 (Medium)
Her er sparklingen i gang på et klasserom.

IMG_7176 (Medium)IMG_7176 (Medium)
Det blir teglstein på det nye bygget også.
Hvis du vil lese en mer utvidet sak om byggingen, så kan du finne den her.

IMG_7182 (Medium)
Lyse og fine klasserom i det nye bygget, nå har malingsarbeidet begynt.
IMG_7177 (Medium)
Det er satt av plass til både vanlig whitebard og elektroniske tavler.