Gå til innholdet
kvalitet, verdier
trivsel
Nyheter

Storeslem i Melhuscupen 2018

Av Knut Ståle Nygård •

Det gjøres en meget god jobb på fotballtilbudet på KVT, noe som underbygges av resultatene i Melhuscup 2018. To KVT-lag stakk av med de to største pokalene i turneringen etter imponerende finalekamper.

Både spillere og trenere (lærere) medgir at det ikke startet veldig bra i begynnelsen av turneringen. Men hva gjør vel det når begge pokalene havner i premieskapet på KVT?

melhuscup_gutter
Fornøyde gutter etter å ha slått Strinda videregående skole hele 6-1 i finalen.

melhuscup_jenter
Denne gjengen vant 6-0 over jentene fra Byåsen videregående skole.
IMG_5662 (Medium)IMG_5662 (Medium)
Dagen etter finaleseirene startet fotballøkta med alternativ aktivitet.

Solide seierssifre
KVT stilte med 3 guttelag og 2 jentelag i årets turnering. Et guttelag og et jentelag tok seg helt til finalen. KVT 1 jenter møtte Byåsen vgs i finalen etter å ha feid gjennom kvartfinale og semifinale på overbevisende måte. I finalen scoret Mia Bjerkan 3 mål, Naina Inauen 2 mål og Andrea Aune Holm ett mål. Seier 6-0! Andrea fikk i tillegg prisen for beste spiller.

KVT 3 gutter møtte KVT 2 i internkamp i semifinalen. Her ble det seier 3-0 i en meget tett og jevn kamp. I finalen møtte KVT-guttene Strinda 3 og vant kampen 6-1. Vegard Eidet hadde en rekke flotte scoringer både i semifinalen og i finalen.

Dette var likevel først og fremst en lagseier både for jentene og guttene. Lagene jobbet hardt defensivt og fikk betalt i form av flotte overganger og mange scoringer

Eliteserienivå
Trenerapparatet ved fotballtilbudet på KVT er meget solid. Man kan vel si at skolen hører hjemme i Eliteserien hvis vi ser på hvem som er trenere. Rolf Bjørvik og Ståle Bratseth har vært ved skolen i svært mange år, og har solid erfaring i å jobbe med unge spillere. Ståle har også en deltidsstilling som spillerutvikler på eliteserielaget til Ranheim. I tillegg har Ranheim-spiller Kristoffer Løkberg en deltidsstilling ved KVT.

Trenerne ved KVT jobber mye med å følge opp utviklingen til den enkelte spiller, noe som er svært viktig for de som ønsker å satse på fotball.
Oppdatert