Tid for studieturer

En gruppe elever fra KVT fikk en uventet tur innom Luxemburg denne uka. Ellers kom alle elevene som var på tur til riktig reisemål på første forsøk.

Slutten av forrige uke og inneværende uke er mange KVT-elever på tur rundt om i Europa. Vi får drypp tilbake fra noen av lærerne som er med som tyder på at det meste går veldig greit. De som har møtt de største problemene er den gruppa som skulle til Geneve i Sveits. De fikk et ufrivillig opphold i Amsterdam og en uventet tur innom Luxemburg før de kom frem til riktig destinasjon nesten to dager etter planen.

I denne reiseperioden er det elever KVT i Sveits, Tyskland, Belgia, Polen, Spania og Portugal (Madeira).Innholdet i turene er forskjellig, for eksempel språk, biologi, naturfag og menneskerettigheter. Vi satser på å få glimt fra turene på nettsidene vår etter hvert som gruppene kommer hjem til Norge igjen denne uka.
studietur Madeirastudietur Madeira
Biologielevene som er på Madeira finner ikke de interessante observasjonene på solsenga. Her må man ut i naturen.