Ute på tur

Vi får i disse dager inn mange rapporter fra lærere/elever blant annet på Madeira, i Brüssel og i Nottingham. Det betyr at mange grupper er på studietur denne uka.

Vi har i mange år arrangert studieturer for elevene våre. Slik er det i år også. Totalt er 125 elever ute på tur sammen med sine respektive lærere.

Fotballklassen fra Vg2 er i år i Nottingham i England. Tidligere har fotballelevene reist til USA, men nå er de for første gang i fotballens hjemland England. De melder om at de har blitt tatt godt i mot der, og jentelaget har også vunnet en turnering de har vært mer i. Ståle Bratseth er lærer på denne turen.

Biologilærer Lars Aursand har med seg kollega Ove og en gruppe elever til Madeira. Det blir tid til bading og soling, men mye av tiden går med til biologifaglige opplegg. Det ryktes at Madeira har mye å by på i den sammenhengen.

Spansklærer Johanne Volløyhaug har tatt med seg en gruppe elever til Sevilla i Spania. Der bor elevene hos vertsfamilier og får brukt det spanske språket mye. Tid til å besøke severdigheter og å nyte sola blir det også.

Administrasjonsleder Odd Anders With underviser også i Samfunn og ledelse, og han har sammen med samfunnsfag- og økonomilærer Torgeir Tunheim med seg elever fra Samfunn og ledelse på Vg3 til Brüssel.
Sveits_4 (Medium)Sveits_4 (Medium)
Forskerelevene er på tur til Sveits.
Forskerklassen fra Vg3 er på tur til Sveits. Lærer Sturla Sandvei og kollega Anna Hatle Nymo er reiseledere, og det er CERN, Den europeisk organisasjonen for kjernefysisk forskning som er hovedmål for turen. Der er elevene med på omvisninger, forelesninger og forsøk.

Planen er at vi i tiden fremover skal få reportasjer fra de ulike turene.