Velkommen til foreldremøte for Vg2/Vg3

"Motivasjon til gode valg", er tema for Henrik Syses foredrag under foreldremøtet på KVT 13. november 2017. Det er foreldre/foresatte til elevene på Vg2 og Vg3 som får høre en foredragsholder som er kjent for å engasjere sitt publikum med humor og varme.

Henrik Syse er filosof, forsker og forfatter med en imponerende CV. Han jobber i dag som seniorforsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og som professor ved Bjørnes Høyskole. Han blir mye benyttet som foredragsholder om ulike etiske temaer, både i næringsliv og i offentlig sektor.

Etter foredraget av Henrik Syse og en kaffepause, blir det anledning å ha samtaler med kontaktlærer, faglærere og rådgiver. Det er sendt ut invitasjon med lenke til elektronisk påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist er 9. november. Lenke til påmeldingsskjema finner du her. Det er viktig at man melder seg på også om man ikke ønsker individuelle samtaler fordi vi ønsker å vite hvor mange som kommer.
Henrik Syse, bilde_editedHenrik Syse, bilde_edited