Velkommen til hospitering ved KVT

10. klassingene i Trondheim er har nå søkt seg inn til den skolen de ønsker å besøke som hospitant. Mange elever har også i år ønsket seg til KVT.

Hospitantene som kommer til KVT får oppleve en vanlig skoledag, der de er med i undervisning i ulike fag. I tillegg er de med på en informasjonsøkt og en omvisningsrunde. Elevene har får informasjon fra egen skole om hvilken dag de skal hospitere.

Oppmøte kl. 08.00
Oppmøtetidspunkt for alle som skal hospitere på KVT er kl. 08.00. Møt innenfor hovedinngangen. Der vil du bli møtt av en ansatt, og får nødvendig informasjon om hospiteringsopplegget. Ta med skrivesaker. I lunsjen kan du spise medbragt niste eller kjøpe mat i kantina. Skoledagen varer til ca. 14.30.

Delta i fotballøkt?
De studiespesialiseringshospitantene som ønsker å delta i en fotballøkt, bes ta kontakt med rådgiver Marit Husby Bratseth på e-post marit.bratseth@kvt.vgs.no for påmelding.

KVT tar imot hospitanter også etter disse ukene. Dette er spesielt aktuelt fra de som kommer fra andre kommuner enn Trondheim.Ta kontakt med skolen på e-post marit.bratseth@kvt.vgs.no for å avtale tidspunkt for besøket. Husk å avklare med egen skole.

Hjertelig velkommen til alle hospitanter - vi gleder oss til å ta i mot deg!
illustrasjonsbilder_2017_0015illustrasjonsbilder_2017_0015
Hospiteringselevene får være med i vanlige undervisningstimer under hospiteringen.