Søker KVT

Studieturer

KVT har lang tradisjon i å tilby studieturer for elever på Vg2 og Vg3.

I mange år har KVT tilbudt språkturer til Tyskland, Frankrike og Spania for språkelever på Vg2. Dette gir verdifull språktrening og kunnskap om det landet man besøker.

Elever på Vg3 og påbygging til generell studiekompetanse får muligheten til å reise med Aktive Fredsreiser eller Hvite Busser til Polen og Tyskland. Dette er et svært godt opplegg som mange ønsker å være med på.

Fra neste skoleår planlegger også realfagsseksjonen studietur til utlandet, blant annet til det europeiske forskningssenteret for partikkelfysikk, CERN.

Turene arrangeres før høstferien. Turene er frivillige og betales av elevene gjennom en forhøyet skolepengesats. De som ikke er på tur får vanlig undervisning på skolen.
Aktive Fredsreiser KVTAktive Fredsreiser KVT