Ledige stillinger på KVT. Les mer her.

Fullt hus på avslutningsfesten

Etter to år med pandemi kunne vi endelig invitere familie og venner til avslutningsfesten for Vg3-elevene. Sannsynligvis er årets kull det eneste kullet som siden eksamen ble innført har sluppet unna eksamen i videregående skole.
Denne hoppende glade gjengen (klasse 3D) avsluttet i går skolegangen ved KVT.

Avslutningsfestene på KVT er høytidelige og uhøytidelige på samme tid. Det er flott å se de festpyntede ungdommene som vi har blitt så glade i. Og det er fint å se at de har med seg foresatte, familie og venner på en viktig dag i livet sitt.

Elevene selv står for det meste av programmet gjennom mer eller mindre høytidelige hilsninger og avtakkinger av lærere. I år bød de på taler, sang, musikk og dans.

Elevrådslederen og rektor hadde tale til forsamlingen og vi fikk musikalske innslag fra noen av elevene.

Personalkoret avsluttet tradisjonen tro med å fremfører «Velsignelsen» til avgangskullene.

Nedenfor finner du bilder av alle klassene når de var på scenen i går kveld. Vi takker for alle fine innslag og gode ord.

Klasse 3B (Studiespesialisering med fotball)
Klasse 3D (Studiespesialisering – Samfunn og ledelse)
Klasse 3E (påbygg)
Klasse 3F (påbygg)
Klasse 3C (Studiespesialisering – Forskerlinje)
Klasse 3G (Studiespesialisering og Idrettfag)
Klasse 3A (Studiespesialisering)
Personalkoret avsluttet med «Velsignelsen».