Velkommen til hospitering på KVT!

Innovasjonscamp gir stor pengesum til vannprosjekt

DATO: 04.04.2022
SKREVET AV EMIL GJESTRUM
I samarbeid med Ungt entreprenørskap Trøndelag og City syd samles begge entreprenørskapsklassene på VG2 til en storslått innovasjonscamp på City syd tirsdag 5. april.
KVT ligger bare et godt steinkast unna City Syd. Nå skal KVT-elever gjennomføre innovasjonscamp på kjøpesenteret.

Der skal de konkurrere mot hverandre i å utvikle den beste og mest innovative løsningen på utfordringer et moderne kjøpesenter står overfor i dag. Hva slags problem de skal løse for city syd? Det vet ingen før oppdraget slippes tirsdag kl 09.00, og elevene må ha de ferdige løsningene klare innen kl 14.00. Dette blir en dag med høyt tempo, kreativitet, innovasjon og utvikling av nyskapende ideer.

Ved å hjelpe city syd med nye løsninger vinner beste gruppe 25.000 kroner til årets elevaksjon ved KVT, «Vann gir liv» i Laos. Premien gis av City Syd som selv har gjort dagen mulig ved å stille både senterledelse og lokaler til disposisjon for kreativ utfoldelse og nytenkende ungdom. Følg oss på Instagram og facebook for å se elevenes innsats i morgen.