x

Velkommen til hospitering på KVT!

Jentene gjorde det igjen

SKREVET AV KNUT STÅLE NYGÅRD

11. FEBRUAR 2023

Den tradisjonsrike futsalturneringen Melhusbanken Skolecup ble arrangert i uka som gikk. KVT har sterke tradisjoner for å gjøre det bra både på gutte- og jentesiden, og dette året vant jentene sin syvende finale på rad da de vant 5-0 mot Melhus.

Futsalturneringen blir arrangert av Melhus videregående skole, og er et årlig høydepunkt for spillerne på fotballtilbudet på KVT. Alle lagene fra KVT kvalifiserte seg til finaledagen. I år nådde allikevel ingen av guttelagene helt opp, og det beste laget røk på straffekonkurranse mot Malvik etter en kamp der KVT var sjansemessig overlegen. Malvik hadde tidligere i på dagen slått ut de to andre guttelagenee fra KVT, men i finalen tapte de mot Tiller vgs.

Det var stor glede blant KVT-jentene etter finaleseieren. De vant 5-0 etter en meget overbevisende kamp. I finalen ble Eli Nilsen Berg kåret til kampens beste spiller (bilde lenger nede i saken). Hun scoret ett av de fem målene. De andre målscorerne var Hedda Stuedahl Karlsen, Kaja Johansen, Isabel Teigen og Cornelia Knudsen.

Ståle Bratseth er avdelingsleder for idrettsfag, kroppsøving og fotball ved KVT, og overvar finalsedagen på Melhus. Han var strålende blid etter finalene.

– Som leder kjenner jeg stolthet over de flotte fotballelevene våre. De representerer kvalitet, trivsel og verdier på en utmerket måte, sier han. Jeg ønsker også å trekke frem den flotte jobben lærerne Ida, Tale, Eivind og Dag Christian har gjort i forkant og underveis i turneringen.

Til slutt sender Ståle også en takk til Melhus videregående skole, som arrangerte en flott turnering i en stor og flott hall med livestreaming av kampene.

Vinnerlaget var sammensatt av spillere fra 2B og 3B og bestod av følgende spillere: Isabel Teigen, Emma Jensen, Maria Høvik, Hedda Stuedahl, Helene Gross-Benberg, Vilde Kristiansen, Eli Nilsen Berg, Cornelia Knudsen og Kaja Johansen. Elise Strøm Øren fungerte som team manager for jentene fra 3B.

Eli Nilsen Berg ble kåret til jentefinalens beste spiller.