x

Velkommen til hospitering på KVT!

KVT gjorde det igjen

AV KNUT STÅLE NYGÅRD

27.11. 2022

KVT vant på fredag finalen i La Copa de Abra for fjerde gang på rad etter finaleseier 3-0 over Melhus videregående skole.  Malvik videregående skole står som årlig arrangør av cupen i Abrahallen.

Det var en godt fornøyd gjeng som på fredag ettermiddag mottok pokalen for turneringsseier.

Turneringen startet med innledende runder tirsdag og onsdag, før den ble avsluttet med finalespill på fredag.

Fotballærer Ståle Bratseth mener at KVT-guttene hadde et høyere ferdighetsnivå enn alle de andre lagene i turneringen, og at de vant en fortjent turneringsseier.

– Det var krevende å finne rytmen i kampene med med mange nye relasjoner i et lag som bestod av spillere fra både Vg2 og Vg3. Men laget spilte seg sammen og ble bedre og bedre gjennom turneringen, sier Bratseth.

Det gikk en stund før KVT scoret det første målet i finalen, men etter at Mathias Gåsbakk Vinjevoll scoret 1-0, så kom de påfølgende målene rimelig kjapt. Melhus hadde et par skudd i siste del av kampen, men reelt sett var de ikke i nærheten av seier.

Etter at KVT scoret måtte Melhus fremover i banen. De fikk blant annet en sjanse på frispark som gikk like over mål.

Finalens beste spiller

Elias Myrvågnes scoret 2-0 og 3-0, og etter kampen ble han kåret til finalens beste spiller.

Elias Myrvågnes (rød drakt nr. 4) setter seiersmålet nede ved stolperota etter et fint angrep fra KVT-guttene.

Jentene røk ut i kvartfinalen

Det ble finalespill på det beste jentelaget fra KVT, men de røk ut i et ettmålstap i en kamp de spillemessig var best. Frem til kvartfinalen hadde jentene scoret 15 mål og sluppet inn 0. Men tross spillemessig overtak, kan dessverre en fotballkamp ende i et surt tap.