Velkommen til hospitering på KVT!

LEDIGE STILLINGER

VIKARER SKOLEÅRET 2022-23

KVT trenger flere vikarer til korte og lengre oppdrag i de fleste fag. Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med lærerstudenter som er i sitt 4. eller 5. år av utdanningen. Andre med aktuell fagbakgrunn er også velkommen til å søke. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende etter hvert som behovet oppstår.

Vi ønsker osss medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag og som ønsker å fremme skolens kristne formål. Personlig egnethet, evne til teamarbeid og pedagogisk engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.

Vi tilbyr lønn som i offentlig skole. På KVT har vi et trivelig arbeidsmiljø med fokus på læring og utvikling. Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges, i samsvar med privatskoleloven §4-3.

Spørsmål om stillingen rettes til pedagogisk leder Ingunn Helland Rokseth (40 24 65 02) eller rektor Eimund Fossum (45 08 19 70).

Søknad sendes via eget søknadsskjema.

Søknadsfrist: Snarest.

Tiltredelse: fortløpende.

ettåring på KVT

Er du klar for et spennende og lærerikt år som ettåring på KVT? Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) er en kristen friskole med om lag 560 elever og 85 ansatte.

Vi tilbyr utdanningsprogrammene helse- og oppvekstfag, studiespesialisering og idrettsfag. De fleste elevene bor fortsatt hjemme, men vi har også ca. 70 hybelboere.

Vi søker deg som:

• Har et sterkt engasjement for kristent ungdomsarbeid
  • Er ferdig med videregående skole
  • Liker å være sammen med ungdom
  • Har erfaring fra arbeid i KRIK, Laget eller andre ungdoms-organisasjoner
  • Er strukturert og klar for å ta i et tak
  • Er god til å samarbeide, og tar egne initiativ
  • Er kreativ og kan spille en rolle i markedsføringen av skolen
  • Har førerkort (helst)

Vi søker deg som:

• Spennende arbeidsoppgaver i en variert arbeidshverdag
  • Et godt arbeidsfellesskap og fantastiske elever
  • Tett samarbeid med skoleprest, rådgivere og miljøterapeuter
  • God oppfølging og gode muligheter for å utvikle deg som leder
  • Lønn etter avtale

Kontaktperson: Lars Aursand
E-post: lars@kvt.vgs.no

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk.