x

Lærer eller renholder på KVT? Les mer her.

Ledige stillinger

Ledig lærerstilling i norsk


KVT har ledig lærerstilling for skoleåret 2022-2023 i norsk, inntil 100 % stilling.

Stillingen vil, avhengig av kompetanse, kunne kombineres med undervisning i andre fag. Fagfordeling og stillingsprosent blir drøftet med aktuelle søkere.

Vi ønsker oss medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag og som ønsker å fremme skolens kristne formål. Personlig egnethet, evne til teamarbeid og pedagogisk engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at medarbeiderne skal gjenspeile befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.

Vi tilbyr lønn som i offentlig skole og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. På KVT har vi et trivelig arbeidsmiljø med fokus på læring og utvikling. Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges, i samsvar med friskoleloven §4-3.

Spørsmål til stillingen rettes til rektor Eimund Fossum (45081970) eller pedagogisk leder Ingunn Helland Rokseth (40246502)

Søknad sendes via søknadsskjema som du finner her. Skjemaet krever Google-pålogging, og hvis du ikke har det, så kan laste ned følgende Word-fil, fylle den ut og sende til oss på kvt@kvt.vgs.no.

Søknadsfrist: 29. mai 2022.

Tiltredelse: 1. august 2022.

Vikariat som renholder i 70% stilling

KVT søker en person som kan jobbe med renhold i 70 % stilling (vikariat med mulighet for fast ansettelse). Vi ser etter en renholder som ikke bare kan sitt fag, men som også kan bidra til godt læringsmiljø og trivsel for elever og ansatte.

Om du har godt humør, er omgjengelig og fleksibel, selv om du må stå opp tidlig om morgenen, vil du passe godt inn i vårt team av renholdere. Vi deler oppgavene mellom oss og støtter hverandre. Du må være selvstendig i arbeidet. Arbeidsdagen starter klokken 0600 og består av renhold av skolens lokaler.

Ønskede kvalifikasjoner:
– Fagbrev innen renhold (ønskelig, men ikke et absolutt krav)
– Gode samarbeids-og kommunikasjonsevner, du må kunne kommunisere godt
på norsk
– Serviceinnstilt og god arbeidsmoral

Vi ønsker medarbeidere som identifiserer seg med skolens verdigrunnlag. Personlig egnethet, fleksibilitet og engasjement vil bli tillagt vesentlig vekt. KVT har som målsetting at våre medarbeidere skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturelt mangfold.
Ved tilsetting i videregående skole må politiattest fremlegges i samsvar med friskolelovens §4-3. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Les mer om skolen på www.kvt.vgs.no. Om du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med økonomi- og serviceleder Heidi Harsvik Alstad på 940 05 721.

Søknad sendes til kvt@kvt.vgs.no.

Søknadsfrist: 31. mai 2022.

ettåring på KVT

Er du klar for et spennende og lærerikt år som ettåring på KVT? Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) er en kristen friskole med om lag 560 elever og 85 ansatte. 

Vi tilbyr utdanningsprogrammene helse- og oppvekstfag, studiespesialisering og idrettsfag. De fleste elevene bor fortsatt hjemme, men vi har også ca. 70 hybelboere.

Vi søker deg som:

 • Har et sterkt engasjement for kristent ungdomsarbeid
 • Er ferdig med videregående skole
 • Liker å være sammen med ungdom
 • Har erfaring fra arbeid i KRIK, Laget eller andre ungdoms-organisasjoner
 • Er strukturert og klar for å ta i et tak
 • Er god til å samarbeide, og tar egne initiativ
 • Er kreativ og kan spille en rolle i markedsføringen av skolen
 • Har førerkort (helst)

Vi søker deg som:

 • Spennende arbeidsoppgaver i en variert arbeidshverdag
 • Et godt arbeidsfellesskap og fantastiske elever
 • Tett samarbeid med skoleprest, rådgivere og miljøterapeuter
 • God oppfølging og gode muligheter for å utvikle deg som leder
 • Lønn etter avtale

Kontaktperson: Lars Aursand
Telefon: 479 01 823
E-post: lars@kvt.vgs.no

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk.