Velkommen til hospitering på KVT!

PÅBYGG VG3

På KVT kan du gå Vg3 etter Vg2 yrkesfag, og dermed få påbygging til generell studiekompetanse. Mange elever som går Vg2 helse- og oppvekstfag på KVT fortsetter videre til Vg3 Påbygging. I tillegg er dette tilbudet åpent for søkere som har gått Vg2 yrkesfag på andre skoler. Som elev på Vg3 påbygging på KVT får du tett oppfølging av engasjerte lærere. Du går i en klasse med spennende elever fra ulike yrkesretninger. Sammen skaper vi gode læringsmiljø for deg som vil videre til studier på universitet eller høyskole.

FELLESFAG

Når du går påbygg VG3 på KVT har du fellesfagene historie, matematikk, naturfag, norsk og kroppsøving sammen med klassen din. I matematikk 2P-Y bygger du videre på matematikk 1P-Y eller 1T-Y fra Vg1. Du får god støtte og undervisning, i et oversiktlig og nært læringsmiljø. Også norsk, naturfag og kroppsøving er fag du kjenner fra før, og som bygger på fag fra Vg1 og Vg2. Sammen med nye medelever vil du lære mye nytt, og bli godt forberedt til de studiene DU ønsker å ta.

PROGRAMFAG

Som elev på påbygging på KVT må du også velge et programfag på 5 t/u i tillegg til fellesfagene. Du kan lese mer om de ulike programfagene vi tilbyr på siden under.

HAR DU SPØRSMÅL?

TA KONTAKT

Du søker påbygging ved KVT på vigo.no. Søknadsfristen er 1. mars. Har du spørsmål om påbygging kan du ta kontakt med studieleder Jostein Brønstad, jostein@kvt.vgs.no.