Ledige stillinger på KVT. Les mer her.

STUDIE­SPESIALISERING

På KVT er det fem parallelle klasser og ca 380 elever på utdanningsprogram for studiespesialisering. Vi tilbyr et bredt utvalg av programfag. Dermed kan vi oppfylle de aller fleste ønsker om ulike fagkombinasjoner.

FOKUS­­­­­LINJER

Selv om hver klasse på studiespesialisering er likestilte og likeverdige med hensyn til valgmuligheter, har vi valgt å gi elevene i tre av klassene et spesielt fokus.

FELLESFAG

På VG1 er det kun fellesfag. På VG2 og VG3 har du fire fellesfag. Her kan du også velge mellom mange ulike og spennende programfag innenfor både realfag, språk og samfunnsfag.

PROGRAMFAG VG2 OG VG3

På studiespesialisering må du fra Vg2 velge ett programområde. Du må ha fordypning i to programfag. Det betyr at du må velge to fag på Vg2 som du viderefører på Vg3. Hvert fag må være på 140 timer. KVT tilbyr disse programområdene:

HAR DU SPØRSMÅL?

TA KONTAKT

Har du spørsmål om studiespesialisering kan du ta kontakt med studieleder Jostein Brønstad på jostein@kvt.vgs.no.