Lærer eller renholder på KVT? Les mer her.

FOKUSLINJE:

FORSKERLINJA

FOKUSLINJE

FORSKERLINJA PÅ KVT

Forskerlinja er for deg som liker naturfag og matematikk, og er nysgjerrig på hvordan ting henger sammen. Forskerlinja passer for deg som liker å jobbe i team, og som ønsker å studere realfag etter videregående (sivilingeniør, medisin, realfag …). Som elev ved forskerlinja går du i samme klasse over tre år og får mulighet til å skaffe deg maksimalt med realfagspoeng i et engasjerende realfaglig klassemiljø.
FORSKERLINJA FOKUSERER PÅ Å:

FORSKERLINJA

HVORDAN SØKE PÅ FORSKERLINJA?

Du søker på forskerlinja ved KVT på følgende måte: Gå inn på www.vigo.no og søk på studiespesialisering ved KVT. Velg deretter tilbudet «Forskerlinje». Søknadsfristen er 1. mars.
Har du ytterligere spørsmål om forskerlinja, så kan du ta kontakt med Ingjerd Lien ved KVT på e-post ingjerd@kvt.vgs.no