x

Velkommen til hospitering på KVT!

To ungdomsbedrifter til NM

DATO: 22.03.22

SKREVET AV: Knut Ståle Nygård

Safe Journey vant førstepremie for Beste utstilling/stand, andrepremie på Beste markedsføring og Største verdiskapingspotensiale og ikke minst gullbillett til NM. Her er en av juryene på besøk på standen.

KVT har gode tradisjoner i å sende ungdomsbedrifter til NM for ungdomsbedrifter. I år er det DeliveRe UB og Safe Journey som skal representers KVT under NM på Gardermoen 2. - og 3. mai. Ungdomsbedrifter fra hele Trøndlag møttes på fylkesmesterskap på Levanger denne uka. Det var godt å kunne samles igjen fysisk. Resultatene i konkurransene er avgjørende for hvem som får gullbillett til NM.

DeliveRe UB har tatt tak i plastproblemet knyttet til distribusjon av klær, og funnet en løsning som reduserer plastbehovet i klesbransjen betydelig. Safe Journey UB har utviklet et brettspill som skal brukes i rusundervisning i grunnskolen. Elevene får lære fakta og holdninger knyttet til bruk av rusmidler ved å spille brettspillet. Nå skal begge bedriftene spisse formen inn mot NM-konkurransen. Ungdommene viser stadig at de kan få gjort mye på kort tid, og det kan komme godt med nå.

Totalt elleve bedrifter fra KVT deltok på fylkesmessa denne uka. Her er en oversikt over hva de heter og hva de driver med:

Byåsen vgs fikk med 2 ungdombedrifter til NM, Thora Storm 3 ungdomsbedrifter og Mære Landbruksskole og Røros videregående skole en ungdomsbedrift hver.

Resultater fra konkurransene på fylkemessa finner du på Ungt Entreprenørskaps nettsider.

Vi ønsker alle trønderske bidrag lykke til under NM!

DeliveRe UB vant førstepremie for Beste sosiale entreprenør og gullbillett til NM. Her er en av juryene på besøk.

Spotlife vant andrepremie på både Beste forretningsplan og Beste stand/utstilling.

Rent It UB vant tredjeplass for både Beste HR-bedrift og Beste sosiale entreprenør. Her har de besøk av en av juryene.

Safe Zippin UB vant tredjeplass for Beste markedsføring.

Vatn UB vant andreplass i konkurransen Beste samarbeid med næringslivet. Her har de besøk av en jury.