Velkommen til hospitering på KVT!

Velkommen til hospitering ved KVT

Vi gleder oss til å ta imot hospitanter også denne høsten. De fleste kommer til oss på hospitering i uke 45, 46 og 47 gjennom felles opplegg for tiendeklassingene i Trondheimsområdet. Elever som hører til skoler som ikke kan registrere hospiteringsønske på you-portalen.no, eller har behov for å komme på andre tidspunkter, kan ta kontakt med oss. Vi finner en løsning som passer for deg.

Hospitantene møter opp ved hovedinngangen på KVT kl. 08.00. Der vil dere bli møtt av hyggelige folk fra oss og fordelt på klassene dere skal følge.

KVT tilbyr Studiespesialisering, studiespesialisering med toppidrett fotball, Helse- og oppvekstfag og Idrettsfag breddeidrett.

Elevene som kommer på hospitering følger vanlig undervisning i klasser på tilbudet de ønsker å vite mer om. De som skal være med på fotball eller idrettsfag må ta med treningsklær. I tillegg til å følge vanlig undervisning er hospitantene med på en felles informasjonssamling og en runde omvisning.

For å få mer informasjon eller avtale besøk ved KVT, kan Ove Syrstad og Marit Husby Bratseth kontaktes. Ove har e-post osyrstad@kvt.vgs.no og mobilnummer 98 81 31 65. Marit har e-post marit.bratseth@kvt.vgs.no og mobilnummer 90 08 78 35.

Vi ønsker alle hospitanter hjertelig velkommen til oss!